Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луцьких перевізників заслухають на виконкомі

Луцькі перевізники не дотримуються виконання умов договорів на перевезення громадян, тому їх заслухають на наступному засіданні виконавчого комітету. Таке рішення сьогодні прийняли члени виконкому. Про це повідомили 3 березня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Фото Олена Ляхович

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов зазначив, що в Луцьку з листопада 2019 року запроваджено автоматизовану систему обліку оплати проїзду, однак водії маршруток продовжують брати готівку, що зафіксовано системою відеоспостереження. Також перевізники випускають на маршрути недостатню кількість транспорту, а водії не доїжджають на кінцеві маршрути та з’їжджають з них у вечірній час, що призводить до постійних скарг мешканців міста.

Тим часом для підвищення рівня оплати проїзду електронним квитком, на базі комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» створено службу контролю, куди увійшло 24 контролери. Їх робота дала позитивний результат. Якщо на початку лютого валідацію квитком робили 87 тисяч разів, то вже вчора понад 109 тисяч. Однак, це ще не остаточний показник і є куди рухатись далі.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Луцькі перевізники не дотримуються взятих на себе зобов’язань/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ