Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів – одне з небагатьох міст України, де цілодобово подають гарячу воду

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на сьогодні багато теплопостачальних підприємств України після закінчення опалювального сезону подають гарячу воду за графіком, або не подають взагалі.

«Кожного року під час літньої ремонтної кампанії ми здійснюємо ремонт і модернізацію основного і допоміжного обладнання. Проводимо заміну теплових мереж, реконструкцію котелень і ЦТП, встановлюємо сучасні прилади обліку та автоматичні регулятори та багато інших важливих робіт для якісної і надійної роботи об’єктів теплопостачання. Тому, завдяки багаторічній, монотонній роботі можемо бачити позитивний результат – надійне і стабільне теплопостачання. На сьогодні, на жаль, багато теплопостачальних підприємств України припиняють подачу гарячої води після закінчення опалювального сезону, або подають за графіком», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також тепловики вдячні усім споживачам, які справно оплачують за послуги з теплопостачання. Адже саме завдяки таким споживачам, наголошують у ЛМКП «Львівтеплоенерго», є можливість підтримувати в належному стані і оновлювати систему теплопостачання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ