Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львів може незабаром потрапити до "червоної зони": які обмеження планують запровадити

У вівторок, 5 жовтня, у мерії Львова відбулось засідання міського штабу з протидії коронавірусу, під час якого обговорили готовність медичних закладів до нової хвилі пандемії, вакцинацію працівників критичної інфраструктури та нові обмеження, які можуть запровадити найближчим часом.
На світлині персонал лікарні. Фото - прес-служба Львівської ОДА.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Зокрема перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що під час комісії проговорили додаткові обмеження, які необхідні для того, щоб зменшити кількість контактів, зупинити ту хвилю, яка сьогодні починає наростати. 

"Ми пропрацювали дуже багато рішень, які будемо пропонувати на засіданні комісії ТЕБ і НС, і все так виглядає, що якщо не буде зменшена хвиля, то цілком ймовірно, що в найближчий час – за тиждень-два, йтиметься про закриття освітніх закладів та додаткові обмеження щодо роботи закладів дозвілля, культури та всіх локацій, де може бути значна кількість контактів, скасування масових заходів. Тобто штаб запропонує, а детальні рішення буде приймати комісія. Адже за всіма показниками Львів може найближчим часом перейти в «червону» зону", - додав Москаленко.

Він також повідомив, що комісія прийняла рішення із четверга запускати додаткові бригади вакцинації, які будуть працювати на підприємствах, щоб додатково захистити працівників. За його словами, насамперед необхідно щепити працівників «Львівтеплоенерго», «Залізничнетеплоенерго», управляючих компаній, водіїв комунального транспорту.

Прийняття необхідних рішень розглянуть сьогодні на комісії ТЕБ і НС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ