Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів надав пропозиції готелів для медіа під час УЄФА ЄВРО 2012

Львів надав пропозиції щодо розміщення компаній телерадіомовлення – організаторів трансляцій Чемпіонату Європи з футболу 2012™ – «УЄФА Медіа Текнолоджіс СА (UMET)». Про це сказав начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Вілюра, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Серед готелів Львова, котрі оглянули представники УЄФА Медіа Текнолоджіс СА (UMET) – готель «Цитадель Інн», готель «Рейкарц», готель «Ірена», готель «Супутник», готель «Рікон», готель «Панська гора».

 

«Однією із вимог до готелів для представників компаній телерадіомовлення –  організаторів трансляцій є їх обов’язкове розміщення поблизу тренувальних полів. Оскільки одне з тренувальних полів знаходитиметься у Моршині, ми запропонували на розгляд УЄФА та УЄФА ЄВРО 2012™ Accommodation Agency чотири готелі у Моршині, за адресами вул. Проліскова 20, вул. Джерельна 1А, вул. Джерельна 3, вул. Вокзальна 2А.» – розповів Олег Вілюра.

 

За словами, заступника директора офіційної агенції з розміщення УЄФА ЄВРО 2012™, Міхала Щепанського, запропоновані готелі повністю відповідають очікуванням та вимогам і через місяць запланований повторний візит із готовими угодами для підписання.

 

Довідка

 

Компанії телерадіомовлення – організатори трансляцій турніру УЄФА ЄВРО 2012™ (UMET) є структурним підрозділом УЄФА, який відповідає за організацію змагань УЄФА Євро 2012™ та задоволення потреб всіх членів групи УЄФА в інформаційних технологіях. UMET також розробляє технічні та змістові рішення для офіційних веб-сайтів uefa.com  та турніру УЄФА ЄВРО 2012™. До складу команди представників компаній телерадіомовлення – організатори трансляцій входять: групи трансляцій з майданчиків подій, групи продакшн та технічної підтримки на місці події, основна група Міжнародного центру мовлення (МЦМ), група штатних працівників організації трансляцій МЦМ та сайту uefa.com та штатні працівники ІТЗ UMET та гості UMET.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ