Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львів передав Гостомелю сучасний реанімобіль

Перше медичне об‘єднання Львова передало для потреб медиків та військових у Гостомелі сучасний реанімобіль.
Фото ЛМР.

Як повідомили в пресслужбі ЛМР, автомобіль оснащений необхідним обладнанням та медикаментами, тому одразу може виїжджати на виклики.

«Цей реанімобіль ми отримали від Matthias Georg Kendlinger та INSO-Lviv на потреби наших лікарень. Але зараз він вкрай потрібен саме тим містам і селам нашої країни, які найбільше постраждали від російської агресії. Швидке перевезення, лікування і одужання постраждалих від війни - це зараз найважливіше», - наголошують у Першому медоб‘єднанні Львова. 

До слова, команда львівського Водоканалу має також облаштувати комунікації та благоустрій для тимчасового містечка у Гостомелі, де житимуть місцеві мешканці, будинки яких зруйнували російські ракети. Також Львів допомагатиме відбудувати одну із пошкоджених ракетами багатоповерхівок на Київщині. 

Нагадаємо, наприкінці липня мер Львова Андрій Садовий, перебуваючи з візитом у Гостомелі, закликав усіх мерів, хто має можливість, допомагати українцям, які постраждали від війни. «Сьогодні наш обов’язок — підставити своє плече. У єдності наша сила. Ми вже давно задекларували цей принцип. Тепер прийшов час довести, що це не просто декларація, а реальна робота та відповідальність», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ