Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів презентував галицьку кухню та солодощі на «ІТВ» у Берліні

Триває презентація туристичного потенціалу Львова на Всесвітній туристичній біржі "ІТВ" у Берліні. До львівського стенду відвідувачі виявляють надзвичайно багато уваги, оскільки він виділяється з-поміж українських стендів.

«До нас підходять багато журналістів та представників туристичних компаній. Велика кількість студентів спеціально сюди приїхали, щоб дізнатися більше про Львів, оскільки збираються до нашого міста на чемпіонат Європи з футболу. Особливо всім подобається можливість завантажити буклет з туристичними продуктами Львова з допомогою qr-коду,» - розповів провідний менеджер з організації подій ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Маркіян Микитка.

7 та 8 березня відбулися вечори галицької кухні та солодощів. Галицьку кухню презентував ресторан «Кумпель» спільно з готелем «Леополіс», а галицькими солодощами частував ресторан-кондитерська «Вероніка». Відвідувачів пригощали борщем з вушками, салом, печеним м’ясом, бурячком з хріном, голубцями з картоплею, галушками, домашніми ковбасками, тушкованою капустою, квасолею з овочами, гострими і ніжними соусами, смальцем і крижавками. На десерт були маківник, цвібак, печиво та узвар.

Також на стенді функціонує міні-арена для пальчикового футболу (finger football), де кожен може попрактикуватися, взявши участь в імпровізованих турнірах.

Нагадаємо, цього року на стенді представлено 7 регіонів: Київ, Львів, Донецьк, Харків, Одеса, Крим та Буковина. Український стенд «High time to see Ukraine» (Саме час побачити Україну) займає 400 м кв.

uefaeuro2012.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ