Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів розвиватиме співпрацю з Фрайбургом

6−7 червня у Львові перебуває делегація з Фрайбурга у складі 42 осіб. Делегація приїхала з метою обміну досвідом в сфері охорони навколишнього середовища та обміну досвідом в рамках співпраці між містами-партнерами. повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

З представниками делегації зустрівся міський голова Львова Андрій Садовий. Після зустрічі запланована презентація на тему «Перспективи розвитку українсько-німецьких відносин».

«Місто Львів сьогодні належить вам. Я маю великий респект до Фрайбурга, до території, яка є навколо Фрайбурга. Очікую зустрічей з вашим новим мером. Передавайте великі вітанні, коли приїдете у Фрайбург. У Львові вам завжди раді.

Думаю, тепер Дітер Саломон буде мати більше часу, щоб приїжджати до Львова. Ми маємо у Львові прекрасний фестиваль класичної музики. Син Моцарта 30 років жив у Львові. Ми маємо добрі традиції класичної музики. Львів і Фрайбург — завжди разом", — зазначив під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, мер Львова передав вітання д-ру Дітеру Саломону, який досі обіймав посаду мера Фрайбурга.

Нагадаємо, Львів спільно з фахівцями Фрайбурга впроваджує проект «Зелений район».

Угода про співпрацю між містами Львів і Фрайбург діятиме з вересня 2017 року по серпень 2020 року за підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), організації Engagement Global та програми NAKOPA (Довготривалий розвиток спільнот шляхом підтримки партнерських проектів).

Фрайбург — перше місто світу, з яким Львів уклав угоду про співпрацю. Договір про встановлення поріднених зв’язків між Львовом та Фрайбургом було підписано 24 серпня 1989 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ