Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів стане більш інклюзивним. Стартує проект «Inclusive Friendly»

20-22 травня громадська організація "Інститут Суспільних Ініціатив" запрошує до Бібліотеки №18 (Сенсотека) взяти участь у першому в Україні тренінгу з навиків поводження та правил роботи з людьми з інвалідністю, повідомили організатори.

Мета тренінгу – поширення терміну та культури «інклюзії» (від англ.inclusion –включення-процес включення усіх громадян до суспільства і насамперед тих, хто має труднощі у фізичному чи розумовому розвитку) серед нашого суспільства та забезпечення комфортного середовища у Львові та області для верств населення, що його так потребують.

Протягом 3-денного тренінгу учасники отримують не лише унікальні знання від найкращих тренерів, а й будуть запрошені до подальшої участі у проекті та вже у ролі волонтерів-тренерів навчати персонал кафе та ресторанів Львівщини елементарним навикам правильного поводження з людьми з обмеженими фізичними можливостям.

Тренінг є безкоштовним.

Як зазначив, лідер ГО «Інститут Суспільних Ініціатив», Тарас Репицький – «Приємно, що наше суспільство розвивається та стає ще більш соціально відповідальним, і з’являються все більше і більше проектів, які покликані забезпечити гідні умови для осіб, які цього потребують з огляду на різні обставини. Цей тренінг та подальша робота волонтерів створює потужну базу для розвитку інклюзивного суспільства у Львові та регіоні, а також заохочує співпрацю й між іншими містами та областями країни»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ