Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів став переможцем конкурсу New European Bauhaus Prize 2024

Львів став переможцем конкурсу New European Bauhaus Prize 2024. Про це повідомили в департаменті архітектури та просторового розвитку ЛМР.

12 квітня, у Брюсселі оголосили переможців європейської премії, яка щорічно відзначає найкращі проєкти, що сприяють більш стійкому, інклюзивному та інноваційному майбутньому. Особливу відзнаку за зусилля з реконструкції та відновлення України отримав львівський проєкт рекреаційної зони «Над джерелом», що біля центру UNBROKEN Mothers. 

«Рекреаційну зону «Над Джерелом» було обрано серед 4 українських проєктів, що представляли країну в числі 50 фіналістів.

Ми безмежно раді бути частиною спільноти New European Bauhaus та вдячні за надану нам честь. Це перемога не лише команди, що працювала над проєктом, а й людей, кому екосистема людяності UNBROKEN Ukraine допомагає розпочати нове життя», - наголосили в департаменті архітектури та просторового розвитку ЛМР.

Більше про проєкт -  на сайті New European Bauhaus Prize.

Нагадаємо, про те, що Львів потрапив у фінал конкурсу New European Bauhaus Prize 2024, стало відомо у березні минулого року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ