Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів візьме участь у міжнародній виставці в Франції

Протягом 6-7 березня львівська делегація презентуватиме місто на міжнародній виставці нерухомості МІРІМ у Каннах (Франція), повідомила пре-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, 6-7 березня Львів братиме участь у міжнародній виставці нерухомості у м. Канни (Франція).

«Це найбільша виставка в Європі та одна з найбільших у світі в сфері містобудування, залучення інвестицій в можливі інфраструктурні об’єкти, розбудову міст і територій, у яких бере участь близько 30 тис. інвесторів, девелоперів, консалтингових, інженерних, архітектурних та інших організацій, представників міст тощо.

Тому буде можливість обмінятися досвідом, подивитись на ті тенденції, виклики і завдання, що сьогодні стоять перед містами, і як вони вирішуються на конкретних прикладах у кожній країні чи регіоні», - розповідає начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Як зазначив Сергій Кіраль, пріоритетними проектами, які Львів презентуватимена виставці, будуть промисловий парк у Рясне-2 та бізнес-парк.

«Спільно з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України на виставці буде представлено найбільш пріоритетний на сьогоднішній день проект у м. Львові – це будівництво промислового парку у Рясне-2. Цей проект ми опрацьовуємо спільно з бельгійською компанією ТПФ, яка готова виступити девелопером. Мова йде проперший етап – 25 га землі і, власне, будівництво промислових площ для нових виробництв, заводів, що означає нові робочі місця та збільшення надходжень до міського бюджету. Сподіваємося, що в рамках виставки вдасться ефективно знайти потенційних інвесторів, орендарів на ті площі, які ми можемо для них запропонувати.

Також ми будемо представляти матеріали по будівництву бізнес-парку, готові говорити і про розбудову території навколо стадіону та інші об’єкти. Однак серед пріоритетів визначено промисловий і бізнес-парк, тому що саме тут передбачається створення досить великої кількості робочих місць. В умовах економічної кризи, недофінансування багатьох міських інфраструктурних проектів саме такі проекти дозволяють покращити економічний стан міста», - додає начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Як розповіли в управлінні зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, Львів щорічно бере участь у міжнародній виставці нерухомості МІРІМ.

«Стараємося щорічно брати участь у цьому заході для того, щоб орієнтуватися, на що потрібно ставити акценти, які пріоритети визначати, і, найважливіше, розуміти, що сьогодні цікаво для інвестора, тому що можна витратити багато ресурсів та зусиль на проекти, що є відірваними від реальності і вже нікому не потрібні. Наше завдання у своїй діяльності керуватися тими вимогами та очікуваннями, які сьогодні існують серед потенційних інвесторів.

Слід зазначити, що участь у таких виставках, – це можливість себе показати, а також налагодити хороші контакти. Адже важливо, щоб почувши про нас та наші можливості, Львів могли розглядати у якості потенційного партнера. Загальноприйнятим є факт, що на виставках рідко коли вдається укладати контракт, адже це у більшій мірі питання промоції, налагодження контактів, обміну інформацією з розрахунком на те, що про нас буде знати ширше коло людей із різних регіонів, що можуть зацікавитись Львовом», - начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Нагадаємо, Львів щорічно бере участь у міжнародних заходах у сфері інвестицій та нерухомості у Каннах, Лондоні, Відні та інших закордонних містах. Зокрема, минулого року у рамках МІРІМ Львів був єдиним українським містом, що взяло участь в дискусійній панелі щодо залучення інвестицій в Східну Європу. Детальніша інформація про участь Львова у міжнародних виставках за посиланням http://www.investinlviv.com/ua/biznes-seredovyshche/biznes-zahody/ на Інвестиційному порталі Львова.

Довідка:

Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, починаючи з 2008 року, щорічно організовує участь делегації міста Львова у наймасштабнішій щорічній міжнародній виставці у сфері нерухомості МІРІМ, що відбувається у березні у Каннах (Франція). Детальніше про виставку дивіться за посиланням http://www.investinlviv.com/ua/biznes-seredovyshche/biznes-zahody/ на Інвестиційному порталі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ