Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів вперше представив себе на виставці в Пекіні

Львів вперше був представлений на спеціалізованій виставці виїзного туризму «СOTTM 2016 CHINA OUTBOUND TRAVEL & TOURISМ» MARKET» у Пекіні. Виставка проходила 12-14 квітня та об’єднала провідні національні туристичні компанії і агентства, великих міжнародних туроператорів, постачальників туристичних продуктів і послуг для організації круїзів, закордонних подорожей, виїзних турів, бізнес-поїздок, включаючи представників авіакомпаній, компаній з прокату автомобілів, фахівців готельного бізнесу, страхових компаній. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На національному стенді України, окрім Львова, був також представлений Київ та українські туристичні оператори.

Серед відвідувачів львівського стенду були туроператори, які вже організовують тури в Україні, а також ті, які планують включити наше місто до своєї туристичної пропозиції. Також Львовом, як новою європейською дестинацією, цікавилися представники китайських медіа. Вже цього року відбудеться ряд промотурів у Львів та Україну для китайських журналістів, блогерів, туристичних операторів за результатами участі у виставці.

«Зараз усі туристичні дестинації зацікавлені у китайських туристах. За останніми дослідженнями Всесвітньої туристичної організації, китайці найбільше подорожують та відповідно на подорожі витрачають найбільше. Сьогодні Китай, безумовно, в тренді. Ми розглядаємо Китай як новий та перспективний ринок для Львова. Щоб бути конкурентоспроможними, маємо сприяти спрощенню отримання візи в Україну для громадян Китаю. Адже сьогодні отримати шенгенську візу для громадянина КНР є простіше та дешевше, ніж українську. Тому на зустрічі з Послом України у КНР піднімали питання спрощення процедури отримання візи в Україну для громадян Китаю», - зазначила Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР.

Нагадаємо, що у квітні Львів був представлений також на туристичних виставках у Баку та Тбілісі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ