Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Lviv Yoga Day: залишилось менше тижня!

Вже на наступних вихідних, 18 та 19 червня, у Львові відбудеться масштабне свято йоги та здорового способу життя – LVIV YOGA DAY!

Дводенний фестиваль проходитиме одразу на двох локаціях – Площі Ринок та у Парку ім.Франка.

Організатори фесту – музичний гурт ATMASFERA, разом з численними друзями: серед співорганізаторів бачимо як представників львівського бізнесу – арт-кафе GREEN, студію медитації MANTRA HOUSE, студію йоги КОРАЛІ, - так і представників молодіжних та громадських організацій зі всієї України. Крім того, подію активно підтримує Львівська Міська Рада.

Ідея фестивалю виникла у зв’язку зі святкуванням у цілому світі Міжнародного Дня Йоги 21 червня. Дане свято було проголошено ООН в 2015 році і минулого року День Йоги святкували одночасно у 192 країнах світу. Люди масового займались хатха-йогою на Таймс-сквер у Нью-Йорку, біля підніжжя Ейфелевої вежі у Франції, на проспекті Раджпатх у НьюДелі, у Казахстані, Росії та багатьох інших країнах світу. 

Цьогоріч 21 червня – це вівторок, робочий день. Саме тому святкування Дня Йоги у м.Львів вирішено було перенести на суботу та неділю – 18 і 19 червня, щоб якомога більше містян мали можливість долучитися до участі.

LVIV YOGA DAY надасть унікальну і, що важливо, - БЕЗКОШТОВНУ можливість кожному відвідувачу відчути на практиці, що таке здоровий спосіб життя та мислення.

В програмі – численні тренування з хатха-йоги (включаючи великий йога-флеш-моб GLOBAL HATHA YOGA 18 червня о 18-00 на Площі Ринок), вегетаріанські кулінарні шоу та дегустації, анти-стрес медитація, релаксаційні заняття з йога-нідри, лекторій просто неба щодо філософських аспектів йоги, плетіння гирлянди миру, театральна вистава від еко-театруWIND OF CHANGE, виступи гуртів ATMASFERA, FREDDY MARX STREET, W.A.Y.S., HUNG DRUM performance від Антона Стрельця, барабанні кола від Тімура Гогітідзе та багато, багато інших цікавинок.

Потурбувалися і про дітлахів – на найменших відвідувачів чекатимуть спеціально обладнані дитячі простори з творчими майстер-класами, різноманітними іграми та забавками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ