Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівелектротранс» відновив ще один старий тролейбус

На маршрути виїде ще один тролейбус «Skoda 14Tr», капітально відновлений силами тролейбусного депо ЛКП «Львівелектротранс», повідомила рес-служба Львівської міської ради.

Як розповів головний інженер тролейбусного депо Богдан Лата, цей тролейбус був виготовлений у Чехії ще у 1989 році. Під час капітального ремонту повністю замінено обшивку кузова, оновлено інтер’єр салону, проведено ремонт або заміну всіх зношених агрегатів. Окрім цього, тролейбус отримав панорамні вікна та електронний маршрутовказівник. Освітлення салону стало світлодіодним, за рахунок чого скорочуються втрати електроенергії, а також збільшується ресурс акумуляторів.

Нагадаємо, це вже другий тролейбус «Skoda 14Tr», капітально відремонтований, який зможе пропрацювати на маршрутах ще близько 10 років. Першим тролейбусом, який пройшов капітально-відновлювальний ремонт силами тролейбусного депо ЛКП «Львівелектротранс», був «Skoda 14Tr02/6», який із липня 2016 року успішно курсує на маршрутах. Також силами ЛКП «Львівелектротранс» здійснено капітально-відновлювальний ремонт двох трамваїв «Tatra KT4SU» №1053 і 1030, які курсують на трамвайному маршруті №8.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ