Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівобленерго: в області діють ГПВ та "можливі відключення"

У понеділок, 30 січня, НЕК «Укренерго» встановило ліміт споживання для Львівщини від 447 мегаватів мінімально вночі до 512 мегаватів максимально вдень.
Фото - ЛМР

Як повідомляють у постачальній компанії "Львівобленерго", цей обсяг складає менше ніж 50% від потреб споживачів Львові та області.

"У зв'язку з цим на Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень, крім помаранчевих у вимкненнях будуть задіяні білі клітинки графіку («Можливі відключення»). У випадку перевищення лімітів можливе впровадження аварійних відключень за вказівкою НЕК "Укренерго",  йдеться в повідомленні.

У компанії наголошують, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли потреби споживачів є більшими, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію. Енергетичні об'єкти неодноразово постраждали внаслідок обстрілів російських окупантів і не можуть працювати у режимі, який був до війни.

Споживачів просять раціонально користуватись електроенергією у час її подачі, аби енергетики могли зменшити тривалість та обсяг відключень.

Дізнатися графік та свою групу відключення Ви можете на сайті loe.lviv.ua у розділі «Чому немає світла», або з допомогою чат-ботів «Львівобленерго» у Viber/Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ