Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівобленерго» впроваджує багатоканальний телефон для споживачів Жовківського району

Пілотний проект додаткового багатоканального телефонного номера 6-50-15 для споживачів Жовківського району впроваджує ПрАТ «Львівобленерго».

Зателефонувавши на цей номер, клієнти зможуть повідомити про відсутність світла в помешканні, дізнатись про причини відключення та час відновлення електропостачання, а також подати показники електролічильника.

Так, сьогодні телефонні дзвінків клієнтів з міста Львова та всієї Львівської області  приймає кол-центр Товариства 0 800 50 15 68. Однак у час значних аварій, насамперед внаслідок негоди, та в період подачі показників лічильників, виникають труднощі із додзвоном споживачів на гарячу лінію «Львівобленерго».

Тож як один із шляхів вирішення ситуації «Львівобленерго» відкрило додатковий стаціонарний багатоканальний номер 6-50-15 у Жовківському районі електромереж.

Протягом місяця новий телефонний номер для споживачів Жовківщини працюватиме в тестовому режимі. Якщо проект буде результативним, практику відкриття додаткових телефонних ліній для клієнтів енергетики впровадять і в інших районах Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ