Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівщина і Луганщина продовжать співпрацю у межах програми "Змінимо країну разом"

Сьогодні, 23 серпня, у перший день відвідин Луганщини, делегація з Львівщини на чолі з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним зустрілася з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Віталієм Комарницьким. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОР.
Львівщина і Луганщина й надалі співпрацюватимуть у межах програми "Змінимо країну разом". Фото: ЛОР

Сторони обговорили результати спільної співпраці в минулі роки в межах Програми ʺЗмінимо країну разомʺ і зійшлися на думці, що цю успішну ініціативу слід продовжувати задля подальшого ʺзшиванняʺ країни.

ʺСпівробітництво у рамках проекту, який передбачає практичний та методологічний обмін досвідом, є необхідним елементом розвитку обох регіонівʺ, - сказав Олександр Ганущин.

Як відомо, програма ʺЗмінимо країну разомʺ передбачає міжрегіональне співробітництво Львівщини з Луганщиною в освітній, культурній, медійній, соціальній та інших галузях.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутати обласної ради, волонтери вирушили на схід України.

Програма перебування передбачає участь в офіційних святкових заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у м. Сєвєродонецьк, зустрічі з воїнами-земляками, презентацію проекту ʺНове військоʺ та інше.

Делегація з Львівщини зустріне державні свята з військовими та місцевими жителями на Луганщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ