Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина отримала 15 автомобілів "швидкої допомоги"

фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
1/4
Сьогодні, 22 вересня, урочисто передали 15 машин екстреної медичної допомоги Volkswagen Crafter. Їх розподілять на 15 пунктів базування Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Зокрема, нові «швидкі» отримають Перемишляни, Белз, Немирів, Підкамінь, Комарно, Львів (медицина катастроф), Буськ (МК), Поморяни, Радехів, Журавно, Сокаль, Великий Любінь, Івано-Франково, Мостиська, Ходорів.

Як розповів в.о. директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько, п’ять «швидких» поставлені через ДП "Медичні закупівлі України" МОЗ, десять закуплено за кошти Національної служби здоров'я. 

«Це нові сучасні обладнані автомобілі, повнопривідні, виготовлені на базі Volkswagen Crafter, які ми передаємо у віддалені райони області. Вони зможуть долати і не заасфальтовані  дороги, і засніжені. Важливо – добратися до пацієнта і надати йому необхідну медичну допомогу», - зазначив Андрій Васько.

Присутній на заході перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник побажав, щоб кожен українець мав добре здоров'я, а лікарі комфортні умови праці та  гідні заплати. 

«Однак, зважаючи на ситуацію, на жаль, маємо ріст ковідних хворих, інші  важкі недуги, особливо серцево-судинні,  нікуди не зникли. Тому розумію, що ця техніка - це як "бронежилети" для наших громад. А медики – наші захисники та рятівники.

Щиро дякую за конструктивну співпрацю обласної ради, керівництва обласної адміністрації, обласного центру екстреної медичної допомоги та всіх учасників. Ми працюємо на наш спільний результат -  турбота про мешканців Львівщини», - зазначив Євгеній Гірник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ