Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина отримала 1 млн грн на запобігання паводкам

За тиждень Міністерством фінансів в повній мірі здійснено фінансування заходів, спрямованих на запобігання можливому затопленню територій внаслідок льодоходу, повені та паводків. Про це повідомила прес-служба Мінфіну.

Так, обсяги планових призначень березня по цьому напрямку збільшено на 32,31 млн грн, у тому числі:

- 20,00 млн грн - МНС на забезпечення матеріально-технічними засобами, пально-мастильними матеріалами, плавзасобами, помпами для відкачування води та безперебійного електропостачання;

- 6997 тис. грн - Мінтрансзв'язку на проведення робіт з ліквідації льодових заторів;

- 5309 тис. грн обласним державним адміністраціям на проведення ремонту мереж водовідведення, забезпечення запобігання руйнуванню мостів, інших інженерних споруд, які перебувають у комунальній власності, з них:

- Волинська область – 434 тис. грн,

- Кіровоградська область – 427 тис. грн,

- Луганська область – 970 тис. грн,

- Львівська область – 1066 тис. грн,

- Миколаївська область- 498 тис. грн,

- Одеська область – 990 тис. грн,

- Чернігівська область – 466 тис. грн,

- Херсонська область – 458 тис. грн.

Крім того, Мінфін звернувся до Урядової комісії з координації дій центральних та місцевих органів виконавчої влади, пов'язаних із запобіганням можливому затопленню територій внаслідок льодоходу, повені та паводків з проханням взяти на контроль питання за ефективним витрачанням бюджетних коштів та оперативно надавати Міністерству фінансів інформацію про обсяги коштів, необхідних для запобігання можливому затопленню територій.

Тим самим Міністерство фінансів забезпечує контроль над цільовим використанням коштів і кожна копійка з цих 32,31 млн грн буде використана виключно на запобігання паводку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ