Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Львівщина прийматиме чемпіонат України з важкої атлетики у новому спеціалізованому залі»

Другий рік поспіль, з 11 до 16 вересня, на Львівщині відбудеться Чемпіонат України серед чоловіків та жінок з важкої атлетики. Змагання розпочнуться о 16 год 11 вересня у новому реконструйованому спеціалізованому важкоатлетичному залі СК «Епіцентр» (м. Львів, вул. Пекарська, 50).
Чемпіонат України серед чоловіків та жінок з важкої атлетики.

Буде встановлено подіум європейського стандарту у великому ігровому залі із відремонтованими трибунами для уболівальників, а важкоатлетичний зал з 9-ма помостами служитиме для розминки спортсменів перед виходом на подіум.

Цей чемпіонат України також є історичним, оскільки змагання відбуватимуться за новими ваговими категоріями (10 у жінок та 10 у чоловіків) та новими класифікаційними нормативами. Також ці змагання являються відбірковими до чемпіонату світу серед чоловіків та жінок, що відбуватимуться з 1 до 10 листопада 2018 року у Туркменістані (м. Ашхабад). На цьому чемпіонаті світу розпочнеться боротьба за путівки на Ігри Олімпіади у Токіо-2020.

Загалом, в рамках чемпіонату честь Львівщини будуть захищати 8 жінок та 22 чоловіків.

Пряму трансляцію можна буде  переглянути на телевізійному каналі «Х-спорт» та на офіційному каналі Федерації важкої атлетики України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ