Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівщина розширюватиме співпрацю із Світовим Банком

Вчора, 26 лютого, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із делегацією Світового Банку, задля узгодження подальших напрямів співпраці та визначенні пріоритетних галузей спільної роботи, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Очільник області подякував гостям за візит та відзначив важливість для Львівської області проектів Світового Банку, зокрема субпроекту “Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області.

«Під час спільної роботи для нас важливо було не лише отримати технічну базу та підвищити рівень наших медиків, а й продемонструвати, що на Львівщині можна досягти надзвичайно високих результатів. З допомогою Світового Банку ми втілили проект, і можемо стати прикладом для інших областей», - зазначив під час розмови Олег Синютка.

Гості, своєю чергою, відзначили прогресивність Львівської області в сфері охорони здоров’я та запевнили у подальшій підтримці регіону з боку Банку у сфері реформування медичної галузі. Зокрема, наголосили на участі Банку в розвитку амбулаторних послуг у сільській місцевості, телемедицини та інших.

«Львівщина  має потенціал для успішної реалізації  проектів, тож це матиме вагоме значення при визначенні напрямів подальшої співпраці та розвитку відносин», - наголосила Директор Світового Банку у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен.

В межах зустрічі порушили питання продовження проекту Онкопревенції та можливості втілення нового проекту, який би стосувався серцево-судинних захворювань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ