Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина вшанувала переможців та призерів 25 Всесвітньої Універсіади

Учора, 16 липня в актовій залі Львівської обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди вшанування переможців та призерів Універсіади 2009 року, які гідно представляли львівській спорт на світовому студентському спортивному форумі, - повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь в урочистостях взяли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Кашуба, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, керівники обласного відділення НОКу, спортивних товариств, директори спортивних шкіл та ШВСМ, представники вищих навчальних закладів Львова та ЗМІ.

Кращим львівським студентам-спортсменам – переможцям і призерам Всесвітньої Універсіади вручено Почесні грамоти Голови Львівської облдержадміністрації, а також цінні подарунки (наручні годинники).

Восьмеро представників львівського спорту, які виступали у чотирьох видах програми Універсіади (фехтування, стрільба з луку, настільний теніс та художня гімнастика) загалом здобули 9 медалей різного ґатунку.

Присутні на зустрічі лучники Олена Кушнірук (срібна призерка в командному заліку), Дмитро Грачов (бронзовий призер в особистому заліку та срібний призер в командному заліку (мікс) та їх тренери Сергій Антонов, Юрій Бучак, Наталія Михайленко пообіцяли й надалі гідно примножувати славу студентського спорту, Львова й України загалом.

Водночас, не всі спортовці були присутні зустрічі в адміністрації, оскільки львівські студенти–фехтувальники (Анфіса Почкалова, Ростислав Герцик та Яна Шемякіна) вже у складі збірної команди України змагаються на Чемпіонаті Європи в Пловдіві.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ