Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська агломерація: у Лисиничах та Зашкові облаштують інформофіси

У Лисиничах та Зашкові облаштують інформаційні офіси Львівської міської ради. Про це сьогодні, 30 липня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
фото ЛМР

В населених пунктах, які стали частиною Львівської агломерації, облаштують інформаційні офіси Львівської міської ради. Там місцеві мешканці зможуть отримати адміністративні послуги «на місці», і не тільки. До кінця літа такі офіси планують відкрити в Лисиничах та Зашкові.

«Враховуючи децентралізацію, зараз відбуваються обговорення з громадами, які увійшли у львівську ОТГ. Рішенням виконкому було прийнято створювати офіси власне у сільських громадах, тому спільно з департаментом міської агломерації ми пропрацювали два населені пункти — Лисиничі і Зашків. Тому там також плануємо встановити підрозділи, віддалені робочі місця», — зазначила Валентина Бартошик, директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

До слова, рішення виконкому передбачає концепцію розміщення таких інформаційних офісів, зважаючи на територію об'єднаної громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ