Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська борчиня Олександра Хоменець вийшла до півфіналу Чемпіонату Європи

Сьогодні, 30 березня, на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби, який триває в Будапешті (Угорщина), розпочали змагатися жінки. Зокрема, завершила свою чвертьфінальну сутичку (першу на турнірі) єдина представниця Львівщини Олександра Хоменець.
скриншот трансляції змагань

Про це інформує пресслужба НОК.

Вона зустрілася зі шведкою Бергман і перемогла її на туше в другому періоді. Після першого Олександра забезпечила собі комфортну перевагу - 7:0. Цікаво, що секундувала нашій молодій борчині легенда української боротьби Юлія Ткач.

Сьогодні ввечері у півфіналі 18-річна вихованка трускавецької школи боротьби і Львівського фахового коледжу спорту (тренери - Орест Скобельський, Андрій Бирка) зустрінеться з борчинею з Німеччини або Туреччини.

Додамо, що чемпіонат Європи в Будапешті стартував 28 березня і триватиме до 3 квітня. В ньому не беруть участь представники росії і білорусі, адже Об'єднаний світ боротьби (UWW) відсторонив російських та білоруських спортсменів, суддів та спортивних функціонерів від участі в міжнародних змаганнях та відмінив проведення міжнародних турнірів запланованих в цих країнах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ