Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська хвиля: ще дві автівки поїхали на фронт

Ще дві автівки для фронту привезли добрі друзі «Радіо Львівська хвиля» Дідьє та Марія Налін. Машини отримають різні бригади Збройних Сил України.

Об’єдналися заради перемоги. Іноземці разом з переселенцями збирають гроші для українських воїнів у Франції. Волонтери  об’єднали сотні людей у Франції,  щоб допомогти українським військовим. Вони створили громадську організацію та назбирали гроші на автівки. Про це розповіла президентка асоціації «Аssociation Ar Vro Ukren» Марія Налін.

«Ці дві машинки ми заробили важкою працею. Брали участь багато українців, які мешкають у Бресті та навколо Бресту, багато французів, а саме бретонців. Ми заробляємо гроші різними методами: продаємо багато предметів, які виготовляємо самі, беремо участь у форумах, ярмарках», – розповіла Марія Налін.

Ще  раніше шість машин вже  отримали воїни, щоб нищити рашистів. Сьому та восьму автівки змогли привезти завдяки підтримці Фонду «Допомога і турбота». Далі волонтер Орест Горак:

«Ми хочемо висловити подяку Марії та Дідьє – це наші дуже великі друзі, які вже неодноразово привозили нам автомобілі. І які ніколи не втомлюються допомагати Україні. І ми за це безмежно вдячні».

Джип повезуть на Запорізький напрямок. Там зараз воюють бійці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Позашляховик передадуть в центр координації БПЛА. Продовжить військовий Володимир: «Завдячуючи нашим французьким колегам, ми забираємо на фронт це авто (а це вже буде третя машина). Перші працюють за призначенням, звісно. Одна з них – рефрижератор. Машини насправді потрібні, особливо зараз, коли ми проводимо такі тактичні наступи».

Волонтери Марія та Дідьє не мають наміру зупинятися. Вже запланували нові благодійні акції, щоб назбирати гроші для української армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ