Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія хоче забрати приміщення Центру забезпечення військових,– Веремчук

До «Народної Самооборони» надійшла інформація, що завтра, 21 серпня, у день, коли волонтери відправлятимуть на Схід уже 17-й караван з допомогою, Львівська міська рада планує опломбувати приміщення «Центру забезпечення військових», що за адресою вул. Шевченка 350 В. Про це повідомив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

«Це приміщення є дуже важливим для нас. «Народна Самооборона» офіційно готує пакет документів, щоби  заключити оренду. Якщо все таки, приміщення будуть пломбувати – це означатиме, що Львівська міська рада заблокує діяльність волонтерського центру, який уже зібрав та відправив на Схід понад 700 тонн  допомоги. Такі дії з боку влади неабияк похитують довіру до пана Садового та його команди. Якщо таки мерія наважиться забрати приміщення Центру, то ми, разом із хлопцями, які отримують допомогу, з їхніми сім’ями, підемо до пана мера», - заявив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Зазначимо, черговий вантаж з допомогою планують доставити у сектор А до львівських військових, які беруть участь в АТО.

Зі Львова у зону бойових дій відправлять  дві фури із запчастинами для військової техніки та автомобілів,продуктами харчування , водою, засобами гігієни, індивідуальними аптечками, медикаментами, одягом тощо. Також для бійців жінки приготували понад три тони вареників, домашньої випічки тощо. Так, львівські господині хочуть передати солдатам у зону АТО любов та свою підтримку.

«Бійці потребують води, продуктів харчування, а також  вітамінів. Ми розуміємо, що хлопцям потрібна матеріальна і моральна допомога, тому ми маємо не бути байдужими. Всі знають, й – це відомо на державному рівні, що якби не волонтерська підтримка наших Героїв, то, ймовірно, загарбники були б не лише на Сході, а й  біля наших домівок. Лише разом ми зможемо перемогти», – наголосив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ