Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада оголосила конкурс на підтримку громадських організацій

Львівська міська рада оголосила про початок прийому документів на конкурс щодо фінансової підтримки громадських організацій. Конкурс передбачає покриття видатків на оренду приміщень на 2009 рік. Повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської мерії.
За словами заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва, конкурс проводиться, щоб створити сприятливі передумови для розвитку громадських та інших неприбуткових організацій, які виконують суспільно значимі для міста функції.
«Конкурс буде проводитися уже третій рік поспіль. Його мета – надати можливість активним громадським організаціям отримувати дешеву оренду приміщення для ведення своєї діяльності. Як показує досвід попередніх років, особливий пріоритет мають організації, які працюють у сфері соціального захисту», – наголосив начальник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський.
Учасниками конкурсу можуть бути громадські та інші організації, які офіційно зареєстровані відповідно до вимог законодавства України як неприбуткові, виконують суспільно значимі для міста функції та орендують приміщення, що перебувають у власності територіальної громади Львова.
Нагадаємо, що у минулорічному конкурсі взяли участь 45 громадських та інших неприбуткових організацій – орендарів приміщень. За рішенням конкурсної комісії фінансову підтримку отримали 37 організацій на загальну суму 630 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ