Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №25: про надання послуг з транспортного забезпечення

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про укладення договору про надання послуг з транспортного забезпечення діяльності районних у місті Львові виборчих комісій Львівської області, Винниківської міської виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Брюховицької селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Рудненської селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області із суб’єктом підприємницької діяльності ФОП Жеребецька О.З. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 25

м. Львів

«19» год. « 18» хв.

28 вересня 2015 року 

Про укладення договору про надання послуг з транспортного забезпечення діяльності районних у місті Львові виборчих комісій Львівської області, Винниківської міської виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Брюховицької селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Рудненської селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області із суб’єктом підприємницької діяльності ФОП Жеребецька О.З.

Керуючись Постановою Центральної виборчої комісії №227 від 05 вересня 2015 року «Про Порядок надання транспортних послуг територіальним і дільничним виборчим комісіям з місцевих виборів», розглянули пропозицію голови Львівської міської виборчої комісії Львівської області Сліпецького Ігоря Володимировича про залучення ФОП Жеребецька О.З. для надання послуг з транспортного забезпечення діяльності виборчих комісій з питань підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, відповідно до пункту 3 частини 1 статті 73 Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:

1.​ Укласти договір про надання послуг з транспортного забезпечення діяльностірайонних у місті Львові виборчих комісій Львівської області, Винниківської міської виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Брюховицької селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Рудненської селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області із суб’єктом підприємницької діяльності ФОП Жеребецька О.З.

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» і на сайті інформаційної агенції «Вголос» і на сайті інформаційної агенції «Вголос».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ