Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Результати першого місяця роботи Державного реєстру виборців на Львівщині

З грудня 2023 року функціонування автоматизованої інформаційно-комунікаційної системи «Державний реєстр виборців» частково відновили. За понад місяць реєстровці Львівщини виконали значну частку завдань, поставлених Центральною виборчою комісією у постанові від 22 грудня 2023 року №83, - інформує Львівська ОВА.

Зокрема, відновили роботу 21-го відділу Державного реєстру виборців на Львівщині. Працівники зробили відповідні налаштування техніки, 55 працівників розпочали свою працю.

«Упродовж місяця вдалось завантажити 2201 відомість від 301 суб’єкта. Всього за цей короткий час опрацювали майже 40 тисяч рядків відомостей про виборців (2,08% змін у порівнянні із загальною кількістю виборців). Наприклад, у мирні часи за місяць реєстровці опрацьовували в середньому 10 тис. записів, тобто обсяг роботи зріс приблизно вчетверо. А кількість працівників із 116-114 зменшилася до 55. Додам, що опрацювання запису про одного виборця складається із щонайменше 7 етапів (операцій)», – повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОВА Зоряна Павлів.

Крім цього, дані про деяких виборців потребували додаткового уточнення. Це стосується інформації про 2021 виборця зі схожими персональними даними (так звані «кратники»), а також у 3040 виборців уточнили дані при проведенні перевірки чи виявленні розбіжностей у них. 

У процесі подання відомостей про виборців задіяні органи реєстрації територіальних громад області та структурні підрозділи Міграційної служби Львівської області і Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ