Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міськрада погодила угоду з ЄБРР

Учора, 14 вересня, на пленарному засідання Львівської міської ради депутати ухвалили рішення про затвердження Угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування від 21.07.2017, укладену між Львівською міською радою і Європейським банком реконструкції та розвитку, повідомила прес-служба ЛМР.

«21 липня 2017 року між Львівською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку підписано угоду про наміри щодо підготовки кредитного фінансування з метою реалізації інвестиційного проекту модернізації інфраструктури поводження з твердими побутовими відходами, включаючи збір відходів, переробку, утилізацію та рекультивацію полігону в с. Грибовичі в об’ємі першочергових заходів.

Відповідно до Угоди ЄБРР розглядає можливість участі в проекті шляхом надання довгострокового фінансування в сумі до 20 мільйонів євро. Банк спільно з Львівською міськрадою планує звернутися до Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля по грантове фінансування в сумі до 10 мільйонів євро», - зазначила начальник управління інвестицій та проектів Львівської міської ради Ольга Сивак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ