Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська митниця запроваджує дистанційний особистий прийом в режимі Skype-зв’язку

Як повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Львівській області, Львівська митниця ДФС запроваджує новий сервіс для громадян – дистанційний особистий прийом в режимі Skype-зв’язку.

Враховуючи сучасний стан розвитку інформаційних технологій, з метою можливості зручного та ефективнивного спілкування громадян дистанційно із керівництвом митниці, виключення необхідності витрачання ними часу на доїзд на особистий прийом, керівництвом Львівської митниці ДФС, одним із перших в системі органів доходів і зборів, прийнято рішення про можливість проведення особистого прийому громадян, за їх бажанням, у форматі відео-конференції в он-лайн режимі через Skype - зв’язок.

Зв’язок із керівництвом митниці буде здійснюваться через Інтернет систему Skype за адресою: [email protected], за попереднім записом та згідно затвердженого графіку:

Посада

Дні прийому

Години прийому

Адреса прийому

Прокіпчук Левко Ігорович – начальник Львівської митниці ДФС

Другий, четвертий вівторок місяця

15.00-18.00

м. Львів, вул. Костюшка, 1;

Skype: lviv.customs@outlook.com

Шокало Володимир Степанович – заступник начальника Львівської митниці ДФС

Перший, третій вівторок місяця

16.00-18.00

м. Львів, вул. Костюшка, 1;

Skype: lviv.customs@outlook.com

Тодощук Андрій Васильович – заступник начальника Львівської митниці ДФС

Другий, четвертий четвер місяця

16.00-18.00

м. Львів, вул. Костюшка, 1;

Skype: lviv.customs@outlook.com

Мірошніченко Михайло Іванович – заступник начальника Львівської митниці ДФС – начальник управління боротьби з митними правопорушеннями

Перший, третій четвер місяця

16.00-18.00

м.Львів, вул.Городоцька,369;

Skype: lviv.customs@outlook.com

Записатися на особистий прийом громадяни можуть особисто або через уповноважених представників за адресою: м. Львів, вул. Костюшка, 1, каб. №№ 317, 318. Також, записатися на особистий прийом можна за тел. (032) 258-99-48, (032) 258-99-22, або направивши відповідне звернення на електронну поштову скриньку [email protected], при цьому вказавши у темі звернення «Особистий прийом» та контактний телефон для зворотного зв’язку з метою уточнення працівником митниці необхідних даних. Громадяни, котрі бажають звернутися на прийом в он-лайн режимі через Skype - зв’язок (формат відео-конференції), під час запису на особистий прийом мають повідомити свій обліковий запис у програмному забезпечені Skype.

Слід відмітити, що детальна інформація про порядок і графік особистого прийому громадян керівництвом Львівської митниці ДФС, керівництвом та посадовими особами структурних підрозділів митниці розміщена на субсайті ГУ ДФС у Львівській області в мережі Інтернет за адресою: lv.sfs.gov.ua в розділі «Приймальна громадян»/«Графік особистого прийому».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ