Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська область має 60 млн грн кредиторської заборгованості

Прийняття звіту про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік розпочне процес повернення кредиторської заборгованості. Про це заявив голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, повідомила прес-служба ЛОР.

Як зазначив Ярослав Качмарик, залишкові кошти  в області є, але для їх використання потрібні управлінські рішення, серед яких і рішення обласної ради щодо прийняття звіту про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік.

«Кредиторська заборгованість за 2013 рік в області становить приблизно 60 млн грн. Це чиїсь зарплати, кредити, в тому числі і кредити фермерів, які взяли їх для організації весняно-посівних робіт. Прийняття звіту про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік запустить механізм повернення кредиторської заборгованості. Це не означає, що наступного дня після того, як обласна рада прийме таке рішення, казначейство почне видавати кошти. Але механізм буде запущено», – наголосив голова бюджетної комісії

Також Ярослав Качмарик зауважив, що минулого року також не використано кошти, призначені на капітальний ремонт доріг області. «Добре, що ці кошти не були використані в листопаді-грудні минулого року. Ці кошти є перехідними, і ми можемо провести роботи на цю суму зараз, коли є відповідні погодні умови» – зазначив голова комісії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ