Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська область заборгувала за газ понад 50 млн грн

Згідно з рішенням Ради Національної безпеки та оборони, яке було введене в дію Указом Президента № 905, є чітка заборона НАК «Нафтогаз України» відновлювати газопостачання для підприємств, які на сьогоднішній день мають борг за 2007-2008 роки. Про це сьогодні заявив голова правління НАК «Нафтогаз України» Олег Дубина, повідомляє Інтернет-портал компанії.
«На сьогодні практично всі області мають заборгованість перед Компанією за газ спожитий у 2008 році. Ця сума становить 1 млрд. 160 млн.грн. Без погашення цієї заборгованості НАК «Нафтогаз України» нікому не підпише ліміти на споживання природного газу», - говорить Дубина.
Серед найбільших боржників голова правління відзначив Дніпропетровську область, яка має заборгованість за 2008 рік – 154 млн.грн. Донецька область – 191 млн.грн., АРК – 62 млн.грн., Луганська - 86 млн.грн., Львівська – 50 млн грн., Харківська – 219 млн.грн.
Окрім того, Олег Дубина наголосив, що «хотів би, щоб ми відійшли від політичних заяв. Ніякої політики. Як тільки розрахувались, ліміти підписані, газ пішов, тепло дають. Відповідальність на сьогоднішній день за тепло в країні несуть стовідсотково мери міст та голови державних адміністрацій».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ