Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада планує на три відсотки збільшити видатки на фізичну культуру і спорт

Львівська обласна рада на черговому засіданні сесії розгляне питання «Про стан фізичної культури та спорту у Львівській області». У ЛОР відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань молоді і спорту, на якому були присутні заступник голови Львівської обласної ради Лев Захарчишин, заступник голови ЛОДА Ярослав Пітко, начальник управління фізичної культури і спорту ЛОДА Юрій Майборода, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Юрій Наконечний, а також представники спортивних федерацій та товариств Львівщини, які спільно обговорили напрямки розвитку фізичної культури і спорту у Львівській області.
Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської обласної ради, насамперед обговорювалося питання фінансування. Якщо минулого року на розвиток фізичної культури і спорту з обласного бюджету було виділено 16 млн грн, то цього року у бюджеті закладена сума 25 млн грн. Однак зараз комісія готує для розгляду на сесії Львівської обласної ради питання «Про стан фізичної культури та спорту». У проекті рішення пропонуватиметься збільшити видатки на цю галузь, зокрема до трьох відсотків від загального обсягу бюджету.
Серед інших питань, які піднімалися під час засідання, – питання пріоритетних напрямків розвитку цієї галузі, для сформулювання у майбутньому Стратегії розвитку фізичної культури та спорту на Львівщині; питання контролю за використанням виділених з бюджету коштів, пропозиція про надання пільг для спортивних організацій із оренди приміщень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ