Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Львівська облрада затвердила керівників медичних закладів

Сьогодні, 19 травня, під час сесії Львівської обласної ради призначено директора КНП ЛОР «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень» Мирославу Кабанчик. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

Фото - прес-служба Львівської облради.

Як відомо, попередньо відбувся конкурсу на заміщення вакантної посади керівника цієї медичної установи, на якому було представлення програму розвитку медичного центру відтак переможцем визначено Мирославу Кабанчик та було рекомендовано на затвердження сесії. 

Контракт із нею укладуть терміном на 5 років.

Також Львівська обласна рада призначила керівника Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру.

Фото - прес-служба Львівської облради.

Степан Середа - директор комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер». Відповідне рішення ухвалили депутати обласної ради сьогодні, 19 травня.

Попередньо конкурсна комісія, заслухавши програму кандидата, прийняла рішення рекомендувати сесії кандидатуру Степана Середи погодити його на посаду керівника.

Контракт із ним укладуть терміном на 5 років.

Довідково:

Кабанчик Мирослава Орестівна 1959 р. н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю «Педіатрія», ординатура за спеціальністю «Психіатрія дитяча», на сьогодні, здобуває другу вищу освіту за напрямом «Адміністративний менеджмент та управління» в Навчально-науковому інституті Адміністрування та післядипломної освіти НУ «Львівська політехніка». 

Мирослава Орестівна - лікар-нарколог вищої кваліфікаційної категорії, має вищу кваліфікаційну категорію по спеціальності організація і управління охороною здоров'я та по спеціальності психіатрія. 

З 2017 року по теперішній час - експерт з наркології Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, є організатором наркологічної служби в Львівській області, неодноразово залучалась для проведення перевірок в закладах охорони здоров'я України, приймала участь в робочих групах МОЗ України з розробки нормативно-правових актів з питань наркології. З моменту впровадження ЗПТ у Львівській області призначена відповідальною особою Департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації.

Загальний стаж професійної діяльності –  35 років. 

З 30.09.2004р. працює в КНП ЛОР «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень», з 2019р. і дотепер виконує в. о. КНП ЛОР «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень».

Середа Степан Васильович 1958 р. н., громадянин України; повна вища освіта за спеціальністю «Педіатрія». У 1999 році здобув другу вищу освіту в регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», у 2015 році присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

Загальний стаж діяльності –  45 років. 

З 2001р. працює в КНП ЛОР «Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер, з 2019р.  і дотепер на посаді в. о. директора КНП ЛОР «Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ