Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА пропонує включити дорогу «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий» до Державної програми підготовки та проведення Євро 2012

Львівська обласна державна адміністрація звернулася до віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника з пропозицією включити до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу реконструкцію дороги Т-14-18 «Нижанковичі–Самбір–Дрогобич–Стрий», яка з’єднує автодорогу М-06 на ділянці від м. Стрия до м. Трускавець (довжина – 35 км), -- повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Як розповів заступник голови Львівської облдержадміністрації з питань містобудування та інвестиційної політики Сергій Таратута, Львівська опрацювала питання підготовки об’єктів розміщення для представників УЄФА, команд-учасниць чемпіонату Європи 2012 року з футболу та вболівальників.
«До Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні Євро-2012 входять 12 готелів категорії 4-5 зірок, які розташовані у Трускавці. Сьогодні основне сполучення зі Львова до Трускавця здійснюється міжнародною автодорогою державного значення М-06 «Київ–Чоп» та автодорогою Т-14-02 від села Пісочна до міста Трускавець. Довжина останньої – 47 км, і ця дорога пролягає через щільно забудовані населені пункти, як-то Рудники, Криницю, Меденичі, Опори, Солонське, із значними перепадами рельєфу, що не забезпечує достатньої безпеки руху.
Зважаючи на це, облдержадміністрація пропонує включити до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні Євро-2012 реконструкцію дороги Т-14-18 «Нижанковичі–Самбір–Дрогобич–Стрий», яка з’єднує автодорогу М-06 на ділянці від Стрия до Трускавця (довжина – 35 км). Перевагами цієї дороги є менша на 12 км протяжність, відсутність населених пунктів та незначні перепади рельєфу», - пояснив Сергій Таратута.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ