Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівська сільськогосподарська інспекція підбила підсумки року

За 2012 рік працівники Державної інспекції сільського господарства у Львівській області провели біля трьох тисяч перевірок, з них майже півтори тисячі стосувалося дотримання вимог земельного законодавства, під час яких було виявлено 940 порушень, більше 460 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штрафів на суму 125,3 тис. грн, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Крім того,  фахівці інспекції підготовили та перевірили насіння під урожай поточного року  (22 410 тонн озимих культур  на площу  95 460 га та  більше 8 тис. тонн ярих культур  на загальну площу 33 тис.га).  Також, за результатами  перевірок було притягнуто до адміністративної відповідальності 22 особи за порушення умов порядку ведення насінництва.

Минулого року було зареєстровано  1 566  тракторів, машин  та комбайнів, атестовано та переатестовано  1 431 трактористів-машиністів, перевірено 46 підприємств АПК, виявлено 320 незареєстрованих одиниць сільгосптехніки, заборонено експлуатацію більше 5 тис. машин.

У 2012р. фахівці інспекції зареєстрували 484 декларації про обсяги зберігання зерна та  задекларували 288тис тонн  зерна та 19,6 тис. тонн олійних культур.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ