Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця долучиться до всесвітньої акції з охорони праці

Сьогодні, 22 квітня, у виробничих підрозділах та на підприємствах регіональної філії ʺЛьвівська залізницяʺ розпочався Тиждень охорони праці, присвячений підвищенню рівня безпеки та культури виробництва, запобіганню нещасних випадків, профілактиці професійних захворювань, - інформують у прес-центрі Львівської залізниці.
Львівська залізниця долучиться до всесвітньої акції з охорони праці

Таким чином залізничники Львівської магістралі планують долучитися до проведення Всесвітнього дня охорони праці, який цього року відбудеться в Україні та світі під гаслом ʺБезпечне та здорове майбутнє праціʺ.

На Львівській залізниці у рамках участі у всесвітньої акції залізничники планують реалізувати комплекс заходів, скерований на поліпшення умов праці на робочих місцях, мінімізацію негативного впливу виробничого середовища та запобігання виробничому травматизму. Крім того, фахівці магістралі планують провести тематичні лекції з учнями та студентами професійно-технічних і вищих навчальних закладів. Зокрема фахівці львівського відділу галузевого навчально-методичного центру охорони праці та промислової безпеки готуються до зустрічі та предметної розмови зі студентами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та львівської філії Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, що відбудеться під час Тижня охорони праці.

Зауважимо, що з початку квітня цього року Львівська магістраль працює в умовах посиленого контролю за виконанням вимог Системи управління охороною праці. Відповідно до розпорядження виконавчого директора регіональної філії ʺЛьвівська залізницяʺ Романа Черніцького, з цією метою у всіх виробничих підрозділах залізниці триває весняний огляд стану умов та безпеки праці, скерований на підвищення рівня організації роботи з охорони праці, покращення безпечних умов праці, ефективного проведення профілактичної роботи зі запобігання виробничому травматизму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ