Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській політехніці провели круглий стіл з нагоди Дня охорони праці

Під час заходу відзначили переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023». Про це повідомили в пресслужбі ЛОВА.

Під час заходу відзначили переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023».

Напередодні у приміщенні головного корпусу національного університету «Львівська політехніка» в рамках відзначення Всесвітнього дня безпеки та здоров'я на роботі проведено «круглий стіл» з нагоди Дня охорони праці.

Участь у заході взяло керівництво НУ «Львівська політехніка», представники профспілок Львівщини, обʼєднань роботодавців, соціальних партнерів та органів місцевого самоврядування.

Учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих працівників на виробництві. У вітальному слові, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис подякував організаторам та учасникам конкурсу за активну участь та побажав, щоб після перемоги до конкурсу долучиться ще більше учасників.

Нагороджуючи переможців обласного етапу конкурсу «Охорона праці очима дітей» начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська поінформувала, що юні художники Львівщини надіслали на конкурс понад 2,5 тис. малюнків, серед яких журі обрало переможців у трьох вікових групах.

«Тішимося, що на всеукраїнському етапі конкурсу в найстаршій віковій категорії І місце здобула Христина Чорногуз із Львівщини», - підкреслила Оксана Єзерська.

Довідково:

День охорони праці встановлений в Україні Указом Президента України «Про День охорони праці» від 18 серпня 2006 року. Відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ