Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівське відділення АМКУ виступило проти порушень економічної конкуренції органами місцевого самоврядування у Новому Роздолі

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України прийняла рішення у справі щодо порушення законодавства про захист економічної конкуренції органами місцевого самоврядування міста Новий Розділ – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОТВ АМКУ.
За результатами провадження у справі встановлено, що органами місцевого самоврядування м. Новий Розділ не визначались виконавці житлово-комунальних послуг; не дотримано вимог галузевих нормативно-правових актів щодо формування тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення (розподіл категорій споживачів, погодження витрат на капітальні вкладення); не встановлювались тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, згідно з відповідними нормативно-правовими актами (зокрема, звільнення мешканців перших поверхів будинків, обладнаних ліфтами, від сплати витрат на технічне обслуговування та електричну енергію для ліфтів; відсутність контролю щодо застосування коефіцієнтів до тарифів на послуги з обслуговування будинків та прибудинкових територій).
Дії органів місцевого самоврядування кваліфіковано згідно з пунктом 7 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції”. Під час провадження у справі порушення припинено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ