Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське відділення Інтерполу взяло участь в екстрадиції наркоділка з Польщі до України

До України з Польщі екстрадований наркоділок, розшукуваний міліцією, – повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

 

Раніше вже засуджений за шахрайство та крадіжки чоловік певний час торгував наркотиками. Коли ж потрапив за це в поле зору правоохоронців вирішив утекти до Польщі. 

 

Передача чоловіка українським правоохоронцям відбулась на КПП „Медика-Шегині”. Тридцятирічного зловмисника вже кілька років розшукували Чернігівські працівники міліції за зберігання та збут наркотиків. Злочини свої наркоділок вчиняв ще у 2006 році і тоді ж потрапив у поле зору правоохоронців. Однак, щоб не опинитись за гратами -- утік за кордон. Його оголосили у розшук.

 

Вдалося встановити -- утікач живе у Польщі в місті Щецін. За цей час він вже встиг там створити сім`ю і влаштуватись робочим на будівництво. У Польщі вирішив „зав’язати” з наркобізнесом та іншою злочинною діяльністю. Однак, принцип незворотності покарання дався взнаки. Його затримали та повернули в Україну.

 

У Відділі Укрбюро Інтерполу ГУ МВСУ у Львівській області кажуть, що затриманий не чинив опору під час передачі українській стороні. Лише жалкував, що минуле перекреслило його тихе, спокійне сімейне життя. Адже тепер, відбуваючи покарання в Україні, йому доведеться розлучитись з родиною. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ