Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські чиновники незаконно "скасували" рішення Андрія Садового?

У Львові несподівано пропали з продажу півторагодинні електронні абонементи з можливістю пересадки “трамвай-тролейбус“ для проїзду в міському електротранспорті.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Нагадаємо, 25 січня 2019 року, Львівська міська рада рішенням №59 запровадила півторагодинний електронний абонемент з можливістю пересадки “трамвай-тролейбус“ для проїзду в електротранспорті м. Львова.

24 січня 2020 року, рішенням №38 було внесено зміни до попереднього рішення з метою приведення туристичних та інших абонементів у відповідність до тарифів запроваджених в січні 2020 року.

З 27 травня 2021 року вступило в дію нове рішення виконкому ЛМР (381 від 21.05.2021), відповідно до якого було збільшено вартість разового квитка зокрема і в електротранспорті Львова. 

Натомість жодного рішення про скасування, або внесення змін до вартості півторагодинного електронного абонемента не приймалось і він далі залишався в продажу через сервіси Приват24 та EasyWallet відповідно до рішення 2020 року, за ціною – 8,00 грн.

Як стало відомо Гал-інфо сьогодні, даний квиток з невідомих причин було прибрано з продажу без внесення змін у відповідні рішення Львівської міської ради. Схоже, що керівництво управління транспорту таким чином вирішило приховати свою некомпетентність та завдані збитки міському бюджету Львова через непроведення коригування даних типів квитків також.

Варто зазначити, що денний, триденний та тримісячний абонементи для проїзду в електротранспорті м. Львова, які були запроваджені тим самим рішенням, що й пересадковий квиток, залишилися в продажі.

Наразі редакція не змогла отримати коментар від керівника Управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, який доповідав на виконавчому комітеті питання коригування тарифів. Також ми очікуємо пояснень від розробників програми EasyWallet.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ