Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські депутати хочуть передати відповідальність за прибирання вулиць районним адміністраціям

Інженерна комісія ЛМР ініціює прийняття рішення про передачу відповідальності за прибирання вулиць районним адміністраціям. Про це заявив заступник голови комісії, керівник фракції парті «Реформи і Порядок» Олег Бас.

 

«Як тільки буде прийнято міський бюджет на 2010 рік, наша комісія вимагатиме, аби районним адміністрація виділили додаткові кошти на прибирання міських вулиць. Зараз цим процесом керує управління інженерного господарства. Воно закуповує пісок, сіль, розпоряджається технікою. Це неправильно, адже нема з того спитати, чому нині неможливо ні пройти, ні проїхати по Львову. Райадміністрації скаржаться на несвоєчасне виділення їм піскосуміші, недостатню кількість техніки, натомість інженерне управління спихає всю вину на адміністрації. Виходить замкнене коло, через яке страждають як пішоходи, так і водії», - наголосив Олег Бас.

 

Саме тому, пояснює депутат, в новому бюджеті ініціюватимуть закладення видатків для районних адміністрацій на прибирання вулиць. «За таких умов, буде в кого вимагати своєчасного і ретельного прибирання. І вже не буде можливості у відповідальних за це перекидати вину на інших», - додав Олег Бас.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ