Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські депутати не підтримали проєкт змін у сфері містобудів

Сьогодні, комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради, перенесла розгляд пропонованої ухвали про містобудування.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Під час розгляду проєкту ухвали “Про визначення уповноваженого органу містобудування та архітектури”, голова комісії Олексій Різник зауважив, що доречно було б звернутися до центрального органу у сфері містобудування щодо надання роз'яснень по даній ухвалі.

“Перенести розгляд даного питання і звернутися до центрального органу у сфері містобудування Мінрегіонбуд в частині відповідно надання роз'яснень щодо відповідності-невідповідності проєкту нормативно-правового акту чинному законодавству України” - зокрема таку пропозицію висунув Олексій Різник під кінець обговорення.

Більшість членів комісії підтримали його пропозицію. Лише представниця Самопомочі Любов Давидович була проти, та рекомендувала винести рішення на розгляд ради, однак її пропозиція підтримки членів комісії не отримала.

Зазначимо, в проєкті ухвали зокрема пропонувалось визначити виконавчий комітет Львівської міської ради та департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради спеціально-уповноваженими органами містобудування та архітектури.

Підготувала Макарук Ольга

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ