Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські хостели на період літніх канікул заповнені на 25-30% — Леся Довганик

Львівські хостели на період літніх канікул заповнені на 25-30%. Повідомила «Гал-info» директор Львівського обласного молодіжного центру праці Леся Довганик. За її словами, це достатньо багато, тим більше, якщо зважати, що йдеться тільки про іноземців, які бронюють місця в системі Міжнародної костел-асоціації в режимі он-лайн. Крім цього, в хостели звертаюся туристи, які дізналися про їхнє існування з інших джерел.
 Ціна на проживання у костелах Львова, як зазначила Леся Довганик, є досить різною — від 45 до 120 гривень в день.
 «Ціну на проживання, на жаль, встановлюємо не ми. Звичайно, ми намагаємося якось її регулювати, однак, наприклад, щоліта діє сезонний хостел в Банківській академії, що на вул. Коперника, і цього року керівництво академії підвищило орендну плату, отож довелося збільшити і ціну на проживання в цьому хостелі», — пояснила директор ЛОМЦП.
 На сьогодні у Львові працює 4 хостели, один із яких сезонний. Крім цього, як зазначила Леся Довганик, хостел-асоціація приглядається до ще двох приміщень у  Львові, які в перспективі також можна було б задіяти. Поки що ж вони не відповідають міжнародним нормам.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ