Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

Львівські книжкові видавництва проведуть благодійний ярмарок в УКУ

Видавництво Старого Лева, Свічадо та Видавництво "Апріорі" зберуться разом для продажу книг на підтримку проєкту Бібліотеки УКУ “Хочу читати".

Метою проєкту є збір книг для деокупованих територій, де були знищені школи, бібліотеки й простори для читання. 

"Першою локацією, для якої проводили збір, став відновлений цифровий освітній центр у селі Богданівка, що на Київщині. Там школа була вщент спалена росіянами, бібліотека втрачена і понад 500 дітей залишились без можливості мати доступ до навчання та просто навіть теплих книжкових історій.

Протягом 3 місяців ми збирали книги, якими ділилися добрі люди з усієї України. І цим ярмарком хочемо
завершити збір для Богданівки, прозвітуватися та оголосити про продовження та розширення проєкту вже для Миколаївщини!",
розповідають організатори ярмарку. 

7 грудня протягом дня з 10:00 до 19:00 у холі Центру Шептицького (вул. Стрийська, 29а, 1 поверх) можна буде придбати книги. Певний відсоток від виторгу кожне видавництво погодилось конвертувати у книжки для проєкту. 

Окрім того, на заході відбудеться розіграш трьох книг з автографами від кожного видавництва та презентація книги "Моє тихе Різдво", на яку завітають автори, які мешкають у Львові: Мар’яна Савка, Романа Романишин і Андрій Лесів, Ірина Савка, Ольга Ренн, Олена Лотоцька. Модеруватиме захід Анна Луцюк. 

Деталі про подію можна дізнатись тут

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ