Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівські медики стажувались в одній з найбільших і найвідоміших клінік Японії

Нейрохірурги Центру нейрохірургії та неврології Першого медичного об’єднання Львова завершили стажування в одній з найбільших та найвідоміших клінік Японії – Fujita Health University Hospital. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Стажування тривало місяць. За цей час лікарі освоїли нові методики малоінвазивних та ендоскопічних видалень пухлин головного мозку. Навчилися ендоскопічно усувати невралгії трійчастого нерва та геміфаціальний спазм. А ще – освоїли новітні світові методики малотравматичного втручання при патологіях хребта.

В межах навчання спеціалісти також відвідали провідну нейрохірургічну клініку Juntendo University Hospital, що у Токіо, де мали змогу ознайомитися з передовим нейрохірургічним обладнанням. А також взяли участь у конгресі нейрохірургів, де лікарі з усього світу обмінювались досвідом лікування пацієнтів.

Також на конференції виступив завідувач відділення нейрохірургії Юрій Флис. Своїм іноземним колегам він розповів про розвиток нейрохірургії у Першому медичному об’єднанні Львова, а також про вкрай складних пацієнтів із нейротравмами від мінно-вибухових поранень, яких нашим медикам потрібно лікувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ