Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські митники вилучили майже 20 кг коштовного каміння

Сьогодні, 12 квітня, працівники митного поста «Угринів» у легковому автомобілі на іноземній реєстрації знайшли приховані від митного контролю майже 20 кілограмів бурштину, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Коштовне каміння намагались вивезти до Республіки Польщі двоє мешканців Волинської обл.. Для перетину кордону вони обрали смугу спрощеного митного контролю „зелений коридор”, чим заявили  про відсутність у них  будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені обмеження.

Під час проведення  візуального огляду у митників виникла підозра щодо наявності в автомобілях  товару, що переміщується з приховуванням від митного контролю. У зв’язку з цим, автомобіль було переведено у місце поглибленого догляду транспортних засобів. Там у салоні автомобіля, за задніми сидіннями митники знайшли необроблене каміння жовто-коричневого кольору, різної геометричної форми.

На цей час працівники митниці здійснюють заходи щодо фіксації правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ