Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські патрульні впіймали на порушенні працівника міліції

У Львові патрульна поліція виявила працівника міліції, який порушив правила дорожнього руху. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці Патрульна поліція Львова у Фейсбук.

«Вже під кінець нічної зміни,на перехресті вулиць Стрийської та Наукової, екіпаж повернувши в сторону вулиці Хуторівка, побачив оранжевий Volkswagen Transporter, який стояв на зупинці громадського транспорту. Замість водійського посвідчення, він показав посвідчення працівника міліції, однак оглянути його не вдалося. Раптом, водія почав захищати перехожий. Коли водій зрозумів, що на нього складуть протокол, швиденько сів в автомобіль і почав рух. Дорогу патрульному автомобілю перегородив перехожий. За цей час порушнику вдалося зникнути. Однак, поліція з‘ясувала, кому належить транспортний засіб і тепер він в орієнтуванні усіх екіпажів. Тож порушнику уникнути покарання за кількома статтями вже не вдасться», - повідомила Патрульна поліція Львова. 

 

ЧОЛОВІК ЗАМІСТЬ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ ТА ДОКУМЕНТІВ НА АВТО, ПРЕД‘ЯВИВ ПОСВІДЧЕННЯ ПРАВООХОРОНЦЯ#поліціяльвова #lvivpolice...

Posted by Патрульна поліція Львова on 29 вересня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ