Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перукарі-модельєри гідно представили область на Чемпіонаті України “Світ Краси-2006 ”

26-29 квітня 2006 року у м. Києві відбувся Чемпіонат України “Світ Краси-2006 ”. На високому рівні були представлені учасники Львівської області, які здобули перемогу у кількох номінаціях – про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на управління з питань координації сфери торгівлі та послуг головного управління економіки облдержадміністрації.

До участі у проведенні Чемпіонату були задіяні судді міжнародного класу. Програмою Чемпіонату передбачені конкурси, виставки, майстер - класи, шоу та урочистий концерт, запрошені учасники і гості України та інших країн.
Переможцями, зокрема, стали: у жіночій номінації «Класичні міжнародні правила» старші:  ІІ місце — Костів Ігор – салон краси «Багіра» (м.Львів), «Авторські правила (жіночі на короткому волоссі)», юніори: ІІІ місце Кульбацький Володимир - салон «Модна лінія»(м.Львів) «Весільна зачіска», ІІІ місце – Козачук Тетяна – салон краси «Багіра» (м.Львів), «Авторські правила (чоловічі майстри)», старші: ІІ місце — Богомолець Ольга, Львівський державний технікум дизайну.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ