Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські підприємці допомогли на Різдво малозабезпеченим родинам

Підприємці міста відгукнулися на заклик міської ради та допомогли вже 22 львівським малозабезпеченим і багатодітним сім’ям. Вже 10 меценатів зголосилися на заклик міського голови Львова Андрія Садового та допомогли під час Різдвяних свят найбільш потребуючим львівським родинам, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Протягом останніх днів грудня міський голова Львова звернувся із листами до  100  підприємств міста із закликом  допомогти тим сім’ям,  які опинилися  у скрутному становищі. «На жаль, не всі мешканці нашого міста мають можливість зустрічати свята в достатку. Ми маємо з Вами ще одну нагоду зробити добру справу. Закликаю Вас не бути байдужими до чужого горя та взяти участь у благодійних акціях і допомогти тим, хто справді цього потребує. Подаруйте перед святами радість кільком львівським родинам й наше місто у злагоді відзначатиме новорічні та різдвяні свята», - йшлося в листі Андрія Садового до підприємців.

 

Управління соціального захисту Львівської міської ради підготувало списки сімей та їхні потреби (одяг, техніка, продукти, кошти та ін.). На заклик відгукнулися небайдужі компанії і вже 22 сім’ї, серед яких багатодітні та малозабезпечені, отримали подарунки.

 

Так, ТзОВ ТВК «Львівхолод» та ТзОВ «Привокзальний» подарували  трьом сім’ям продукти та товари,  ТОВ «Клер Ексклюзив» багатодітній родині подарувало дитяче ліжко та іграшки, ТзОВ «Світлосервіс» – газову плитку,  КП ЛФ «Спецстиль» - одяг. ТзОВ «Замок»,  ТзОВ «Нова техніка», ВАТ «Пластик» надали допомоги по 1000 грн. трьом сім’ям, Львівське обласне управління ВАТ «Ощадбанк» подарувало двом сім’ям по 500 грн. Від ПАТ «Фольксбанк» десять львівських багатодітних сімей отримали пакунки з іграшками для дітей.

 

«Львівські сім’ї отримали саме ту допомогу, якої потребували. Комусь були потрібні іграшки, комусь меблі, комусь техніка – саме такі подарунки і отримали родини. Ми сподіваємося, що у січні до акції долучаться й інші підприємці міста. Таку практику ми продовжуватимемо й надалі. Це добрий приклад результативної співпраці влади та бізнесу на користь мешканців міста», - розповіла керівник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Наталя Міхнова. 

 

Підприємці, які бажають допомогти потребуючим сім’ям, можуть звертатися в управління внутрішньої політики та управління соціального захисту Львівської міської ради. Контактні телефони управління внутрішньої політики ЛМР – 254-60-19, 297-58-09
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ